kleteckova

Luxusní novostavba 5+kk s bazénem, fotovoltaikou a garáží s dílnou.

Březník, okres Třebíč

Rozpoložení
0 +kk
Pozemek
0
Českých korun
0
Užitná plocha
0

Luxusní novostavba 5+kk s bazénem, fotovoltaikou a garáží s dílnou v oceněné obci Březník.

 

Vítejte v budoucnosti bydlení! Představujeme vám výjimečnou nemovitost v malebné obci Březník na Vysočině, která získala modrou stuhu za společenský život v soutěži Vesnice roku 2024. Tato moderní cihlová novostavba ve tvaru T se nachází pouhých 15 minut od dálnice D1, což zaručuje skvělou dostupnost do větších měst.

 

Dům nabízí velkorysou užitnou plochu 269 m² na pozemku o velikosti 1509 m². Dispozice 5+kk uspokojí i ty nejnáročnější rodiny, s dostatkem úložného prostoru díky vestavěným skříním a dvěma samostatným šatnám.

Každý člen rodiny zde najde své soukromí a prostor pro seberealizaci.

 

Srdcem domu je impozantní krytá terasa o velikosti 33 m² s vlastním WC, poskytující ideální místo pro celoroční relaxaci a rodinná setkání. Ať už jde o ranní kávu, nedělní brunche nebo večerní posezení s přáteli, tato terasa se stane vaším oblíbeným místem.

 

Interiér zahrnuje tři prostorné pokoje, luxusní kuchyňskou linku na míru s odděleným pultem a velkorysý obývací pokoj. Kvalitní vinyl na podlahách a okna s trojskly zajišťují nejen tepelný komfort, ale i značnou úsporu energie. Každý detail byl pečlivě promyšlen pro maximální pohodlí a funkčnost.

 

Dům je vybaven nejmodernějšími technologiemi 21. století:

  • Fotovoltaický systém zajišťující energetickou soběstačnost ve slunných dnech
  • Centrální vysavač usnadňující úklid v celém domě včetně terasy a dvora
  • Nabíječky pro elektromobily (22kW ze dvora a 11kW z venku) pro ekologicky smýšlející majitele
  • Chytrá domácnost ovládaná přes aplikaci Jablotron pro maximální kontrolu a pohodlí
  • Venkovní žaluzie včetně těch na terase chránících před západním větrem

Pro milovníky aut a kutily je k dispozici prostorná garáž s dílnou, která poskytuje ideální prostor pro vaše projekty a koníčky. Celkem 8 parkovacích míst zajistí, že nikdy nebudete mít problém s parkováním, ať už pro vaše vozy nebo návštěvy.

 

Soukromí a bezpečí zajišťuje 2 metry vysoký betonový skládací plot.

Pro dokonalou relaxaci slouží zastřešený bazén o objemu 35 m³ s protiproudem a automatickou úpravou vody.

Zahrada disponuje vlastním zdrojem vody a automatickým zavlažováním, což oceníte zejména v horkých letních měsících.

 

Dům je nyní bez fasády, což vám jako budoucímu majiteli umožňuje vybrat si barvu dle vlastního vkusu a vtisknout nemovitosti svůj osobitý charakter.

 

Topení zajišťuje multifunkční kotel se zásobníkem na tuhá paliva, dřevo, pelety nebo elektrický kotel, což vám dává flexibilitu ve výběru zdroje tepla. Díky fotovoltaice se ročně prodává nepotřebná elektřina, což nejen přispívá k energetické efektivitě, ale také snižuje vaše provozní náklady.

 

Tento dům není jen bydlení, je to životní styl spojující luxus, moderní technologie a respekt k přírodě. Je to místo, kde se snoubí komfort s ekologickým přístupem, kde každý detail byl navržen s ohledem na vaše pohodlí a spokojenost.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat a domluvit si prohlídku. Ráda vám osobně ukážu všechny přednosti této nemovitosti a zodpovím veškeré vaše dotazy. Těším se na vaši návštěvu a možnost představit vám váš potenciální nový domov v krásném prostředí Březníku.

 

Kontaktujte mě